Un loc în care m-am simțit protejată. Un loc în care m-am bucurat de prezent. De strălucirea oamenilor. O familie. Așa se poate descrie Omega House. Ciprian, fondatorul Omega House, a făcut în așa fel încât să atragă oaspeți deosebiți: oameni deschiși, destinși, preocupați de dezvoltarea interioară. Care împărtășesc ideile lor și dau naștere unor proiecte de succes.

Un loc unde poți înnopta, iar designul te va trimite într-un univers occidental. Un loc unde poți servi cea mai bună cafea, Specialty Coffee.

Un loc în care oameni cu profesii diferite se întâlnesc, rezonează și construiesc împreună.

Mă leagă multe amintiri frumoase de acest loc. Petreceri, dimineți însorite, oameni cu zâmbete largi si… răsfoitul cărților.

Un loc spre care privesc cu drag de fiecare dată. Un loc despre care am certitudinea că își va păstra frumusețea interioară. Lumina difuză si jazz-ul subtil.

M-am bucurat de hairstayling-ul pe care Alina Maria CrișanSimona Chiticaru și Radu Grindean mi l-au realizat în cadrul lansării Calendarului Matrix 2018 și de make-up-ul realizat de Dana Petrina, astfel reușind să unesc eleganța Omega House cu un look de  poveste…

Omega House e un loc unde se scriu povești. Povești de acum, de aici, scrise împreună.

w-_mg_1733 w-_mg_1747 w-_mg_1707 w-_mg_1750 w-_mg_1716 w-_mg_1724 w-_mg_1722 w-_mg_1836 w-_mg_1800  w-_mg_1858 Photographer: Dan Ene

Outfit: Dacia 24 Showroom and  IHeart Conceptstore