Astăzi, 24. Fix o lună de la ziua mea. Mă grăbesc să ajung la lansarea noii colecții Bon-bons. Traversez strada. Îl văd. Ne îndreptăm unul spre celălalt. Călătorim pe zebră amândoi. Căutând drumul interior… Privirile se întâlnesc. Emoție… Îl cunosc! Îl cunosc atât de bine! A trecut atât de mult timp de când nu ne-am văzut… Privirea albastră ațintită asupra mea. “Hey! I know you!” Dar nu… acum e prima dată când noi ne întâlnim. E prima dată de la începutul lumii. Simt că de-atunci ne ştim. Ne-am îmbrățișat. Acolo, pe zebră, să nu pierdem clipa. Ne-a fost dor.

Știu că mă va suna…

Ajung la Bon-bons. Ajung, dar sunt deja în altă dimensiune. Port amintirea întâlnirii cu el, ca un uriaş nor albastru care mă ridică brusc şi mă duce pe altă orbită.

Ah, aici, pe Pământ, avem un eveniment, avem și o tombolă! Pământul către Cristina: “Ai câştigat, ai caștigat tombola!” Primesc un superb colier, creație a Monicăi Rădulescu.

Îmi place să urmăresc reacțiile oamenilor, fericirea din ochii lor atunci când își aud numele. Dar eu ştiu: nu am venit aici pentru a caștiga, am venit pentru că astăzi trebuia să îl întâlnesc pe el.

“Wow, it was like a scene from a movie!”

A doua oară ne întâlnim, în această zi fabuloasă. Ascultă bătăile inimii. Muzica pe care împreună dansăm.  Mă poartă în brațele lui. Comunicăm prin gesturi și simțiri… Atât de puține vorbe…

Își trece degetele prin părul meu buclat.

Îmi amintesc când, la cursul de actorie, am retrăit acea despărțire. Un exercițiu actoricesc.  Fără vorbe, doar muzica lui Lette Kestner, Cliff. Tremur. Lacrimile curg pe obrazul meu. Nu îmi pot simți degetele! O emoție pe care au simțit-o și cei din fața mea. Atunci, am spus că emoția pe care o simt prin teatru este la fel de puternică ca atunci când te îndrăgostești…

Și acum, chiar acum, recunosc senzația. O lumânare arzând. “I can’t feel my fingers!” Emoția care mă amorțește. Sublimul. Dragostea.

Deschid ochii și văd razele soarelui cum patrund în cameră. Sunt aici, iar el e în gândul meu.

_mg_0833 _mg_0823 _mg_0822 _mg_0827 _mg_0849 _mg_0915 _mg_0901 _mg_0813

Photographer: Dan Ene

Outfit:  Larisa Dragna