Nanning

Privesc în memorie…

Când îmi spun Nanning, în mintea mea răssar siluetele copacilor în bezna nopţii. O plimbare pe care am făcut-o după ce m-am cazat. Un parc din centrul oraşului. Aerul umed…

În următoarea zi m-am bucurat de o plimbare pe bicicletă si de mişcarea oraşului. Alunecând pe muzică.

r2_img_3898Guilin, următoarea destinaţie

Un oraş care m-a dus cu gândul la locul unde am copilărit. Un loc îmbrăcat în vegetaţie. Munte. Un munte care a luat forma unei cămile… Natura are imaginație debordantă.

O relaxantă plimbare cu vaporul, prin mijlocul orasului. Din când în când erai surprins de un spectacol pe apă. Câteva secunde. Cât să îţi doreşti să vezi mai mult.

r2_img_3894r2_mg_3892r2_img_3893r2_img_3891Şi s-a întâmplat. În Yanshan. După un drum de 5 ore pe Li River. Un tablou maiestuos al naturii.

Yanshan

Munţi care răsar printre blocuri şi clădiri înalte. Dar nu mai înalte decât ei. Aici am văzut unul dintre cele mai emoţionante spectacole. Un spectacol pe apă. În faţa mea, un lac pe care nu il puteam cuprinde cu privirea. O muzică care te trage într-o poveste despre tine. Un spectacol de lumini care m-a făcut să privesc divinitatea. Deasupra mea. Coborând înăuntrul meu. Luminoasă.

r2_img_3897